Blandede danske oplevelser ved søndagens Challenge Tour

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Niels-Jørgen Hansen stod for weekenden bedste danske resultat på PDC’s Challenge Tour, da han søndag spillede sig blandt de sidste 32.

Det var op til de danske spillere at revanchere lørdagens skuffende præstationer ved PDC’s Challenge Tour, da de søndag havde en ny chance for at hente point til ranglisten. Det var dog kun Niels-Jørgen Hansen der deltog i begge søndagens turneringer, idet Niels Heinsøe og Ivan Springborg Poulsen valgte ikke at deltage i søndagens sene turnering.

Niels Heinsøe gjorde i den forbindelse et hæderligt forsøg på at revanchere lørdagens nedtur, da han i sin anden kamp leverede weekendens bedste danske gennemsnit på 85,9. Desværre var det ikke nok til at besejre den tidligere Tour Card-indhaver, Darren Johnson, der i sidste ende vandt kampen 5-2, efter Heinsøe havde vundet de første to legs i henholdsvis 15 og 16 dart.

Også Niels-Jørgen Hansen leverede en solid præstation i søndagens første turnering, men tre missede doublepile for at udligne til 3-3 blev kostbare, hvorefter Berry van Peer afgjorde kampen med en 14-darter i eget udlæg.

Bedre gik det heller ikke for Ivan Springborg, der mødte den tidligere kvartfinalist ved UK Open, Barry Lynn. Danskeren formåede ved den lejlighed at udnytte englænderens svingende præstationer, men Lynns bundniveau viste sig i sidste ende at være for højt, da han afgjorde kampen i en 13-darter til slutresultatet 5-4.

Ved dagens anden turnering lykkedes det så Niels-Jørgen Hansen, til trods for meget beskedne præstationer, at spille sig blandt de sidste 32. På dette tidspunkt må man imidlertid antage, at Aabenraa-spilleren var tappet for kræfter, idet han endte med et rystende dårligt gennemsnit på blot 52,5 i sit 5-0 nederlag til hollandske Jerry Hendriks.

Vinderne af søndagens to turneringer blev engelske Ritchie Edhouse og russiske Boris Koltsov. Du kan finde samtlige resultater fra weekendens Challenge Tours på Dartconnect.com, mens du kan danne dig et overblik over søndagens danske resultater her nedenfor.

Challenge Tour 3:
Sidste 256:
Niels Heinsøe (71,9) 5-2 (71,9) Tommy Lishman
Niels-Jørgen Hansen (84,4) 2-5 (87,4) Berry van Peer
Ivan Springborg Poulsen (73,8) 4-5 (84,2) Barry Lynn

Sidste 128:
Niels Heinsøe (85,9) 2-5 (88,5) Darren Johnson

Challenge Tour 4:
Sidste 256:
Niels-Jørgen Hansen (75,6) 5-1 (64,2) Aaron Stevens

Sidste 128:
Niels-Jørgen Hansen (69,2) 5-4 (64,6) Scott Towers

Sidste 64:
Niels-Jørgen Hansen (73,9) 5-3 (77,1) Christopher Bent

Sidste 32:
Niels-Jørgen Hansen (52,5) 0-5 (74,4) Jerry Hendriks

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*