13-årige Leighton Bennett snitter 107,37 ved British Internationals

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Sporting Life

13-årige Leigton Bennett er af mange udråbt som verdens største darttalent netop nu – for kort tid siden snittede han da også over 107 i en sikker 3-0 sejr ved British Internationals.

England, Scotland og Wales deltager netop nu ved den 40. udgave af British Internationals. En turnering hvor de tre landes respektive landshold kæmper om både håneretten samt titlen som det bedste dartlandshold på de britiske øer.

Netop nu spiller de tre britiske landshold således mod hinanden, og mens der fortsat er kampe der endnu ikke er afgjort, så har den regerende ungdomsverdensmester i BDO, 13-årige Leighton Bennett, netop snittet intet mindre end 107,37 i sin 3-0 sejr over walisiske Sion Russell, hvilket sikrede det engelske landshold en samlet 3-1 sejr over de walisiske naboer. Kampen blev afgjort i henholdvis 15, 11 og 16 dart. Dermed slår Bennett den eksisterende ungdomsrekord ved British Internationals, der lød på 93,93.

Blot 13-årige Leighton Bennett vandt som bekendt tidligere på året BDO’s ungdomsverdensmesterskab, mens han få for uger siden spillede opvisningskamp mod Phil Taylor – en kamp der endte 10-7 til ‘The Power’.

Du kan se resten af kampene fra British Internationals på 247dottv’s YouTube-kanal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*