Nedtakt: Barneveld fik sin første sejr

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Syvende runde blev runden for Raymond van Barneveld, som resulterede i en sejr.

Den syvende runde bød på lidt af hvert. Raymond van Barneveld vandt sin første kamp i sæsonen, Michael van Gerwen tabte til Daryl Gurney og Rob Cross rykkede op på førstepladsen.

Derudover fortsatte den dårlige form for Michael Smith, og sidst men ikke mindst bød aftenen også på en uafgjort mellem James Wade og Peter Wright.

Gerwyn Price 4-7 Rob Cross
Gerwyn Price var ubesejret til og med den femte runde. Herefter har det budt på to nederlag mod verdens top to. Michael van Gerwen vandt således 7-2 i sidste runde og her til aften blev det til et 7-4 nederlag til den tidligere verdensmester Rob Cross.  Lidt ligesom mod Michael van Gerwen, fik waliseren slet ikke bidt sig fast i kampen, og ikke lang tid efter den første pil, var Rob Cross foran med 4-1. En føring som Gerwyn Price aldrig formåede at hente, omend han fik reduceret til 5-4 undervejs i kampen.

James Wade 6-6 Peter Wright
En af aftenens helt tætte kampe, hvor ikke bare stillingen, men også de to snit var næsten identiske. James Wade snittede således 98,42 mod Peter Wrights 98,93. De to spillere havde aldrig tidligere spillet uafgjort, selvom de havde mødt hinanden fem gange tidligere i Premier League. Det så da heller ikke ud til, at kampen skulle ende uafgjort, da Peter Wright fik bragt sig foran med 5-2. James Wade kæmpede sig dog ihærdigt tilbage, og kom sågar foran 6-5 inden Peter Wright igen fik vundet et leg, og dermed fik sikret sig det ene point.

Michael van Gerwen 5-7 Daryl Gurney
Michael van Gerwen har været meget svingende på det sidste, alligevel var det de færreste, som havde levnet Daryl Gurney de helt store chancer i aftenens kamp. Det så da heller ikke ud til, at nordireren ville få noget med hjem, da Michael van Gerwen hurtigt bragte sig foran med 2-0. Gurney fik dog udlignet til 2-2, inden Gerwen igen bragte sig foran med 3-2. Daryl Gurney fik herefter spillet sig op på 4-3, og da ingen af de to formåede at bryde den anden herefter, endte det med en 7-5 sejr for Daryl Gurney. Da Rob Cross vandt tidligere på aftenen, betyder det også, at Michael van Gerwen ikke længere indtager rækkens førsteplads.

Michael Smith 2-7 Mensur Suljovic
Michael Smith havde ikke meget at komme med i dette opgør, da han kun snittede 85,34. Han vandt dog kampens første leg, men herefter nappede Mensur Suljovic hele fem legs i streg, inden Michael Smith igen kunne sætte en pil i en double. Han kom dog ikke tilbage i opgøret af den grund, og derfor kunne Mensur Suljovic stille og roligt køre sejren i land.

Max Hopp 3-7 Raymond van Barneveld
Raymond van Barneveld viste god form i weekenden, da han nåede finalen ved Players Championship 8, og den form tog han her til aften med til Berlin, omend snittet ikke var det højeste man har set fra hollænderen. Max Hopp havde dog ikke meget at komme med i opgøret, og derfor kunne hollænderen nemt bringe sig foran med 4-1. Herefter fik den unge tysker spillet sig op på 3-4, inden Raymond van Barneveld kørte sejren hjem. Dermed vandt Barneveld sin første kamp i dette års Premier League. Sejren betyder dog ikke, at den rutinerede hollænder forladet sidstepladsen i rækken, da han stadig har et point op til Michael Smith.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*