Optakt: Max Hopp indtager Berlin

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Det er blevet tid til den syvende runde, og dermed også den syvende wildcard-spiller i form af Max Hopp.

Da PDC udvalgte de ni wildcard-spillere, var det tydeligt, at man havde tænkt meget over, hvorvidt spillerne kom fra det område, som kampene skulle spilles i. Netop derfor skal Max Hopp i aften i aktion, da det ligger lige til højrebenet, at tage den bedste tysker ind, når man skal spille i Berlin.

Han skal op mod Raymond van Barneveld, hvilket må siges at være en ganske god modstander, omend han viste form i weekenden.

Der er dog også fire andre kampe på programmet, og som altid kan du få en lille optakt til hver enkelt herunder.

Gerwyn Price v Rob Cross [1: 2.60 x: 4.50 2: 2.20]
Gerwyn Price har haft en langt bedre sæson i dette års Premier League, end han havde sidste år. Indtil forrige runde, var waliseren sågar ubesejret. Det var således selveste Michael van Gerwen, som var den første, der kunne slå Gerwyn Price, og endda med 7-2. Nederlaget betød samtidig, at Gerwyn Price røg ud af top fire. Han har dog lige så mange point som James Wade og Peter Wright, som befinder sig i top fire. Det er altså antal vundne legs der skiller dem ad.
Gerwyn Price har altså en fin mulighed for at spille sig tilbage i det fine selskab med en sejr i aften. Det er dog ikke sikkert, at det bliver særlig nemt, da modstanderen hedder Rob Cross og ligger nummer to i tabellen. De to har dog en historie for at være meget jævnbyrdige, Rob Cross har således kun vundet tre indbyrdes, mod Prices to sejre. En ting er dog sikkert, Price må ikke starte lige så dårligt i aften, som han gjorde mod Michael van Gerwen, hvis han vil have point med fra kampen.

Bud på kampen: 6-6

Hvem vinder kampen?

 • Rob Cross (62%, 8 Stemmer)
 • Gerwyn Price (31%, 4 Stemmer)
 • Uafgjort (8%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 13

Indlæser ... Indlæser ...


James Wade v Peter Wright [1: 2.60 x: 4.50 2: 2.20]
James Wade har været en positiv historie i dette års Premier League. Han har således vist, at han ikke længere “kun” spillere med snit i 90’erne, men rent faktisk også kan bevæge sig derop, hvor det er helt sjovt. Det er derfor ikke overraskende, at englænderen indtager tabellens tredjeplads. Til gengæld kan det måske virke mere overraskende, at Peter Wright har formået at skrabe lige så mange point sammen. Skotten har således været meget svingende i sit niveau, og vist, at der er langt op til den Peter Wright vi så i 2017-sæsonen.
Opgøret i aften er således uhyr interessant, da de to spillere om nogen, er spillere, som kan møde op med meget forskellige niveauer på dagen. Samtidig er det også to spillere, som ofte slår hinanden. De to har spillet 35 indbyrdes opgør, hvor stillingen er 18-17 i Wades favør. James Wade har således også vundet de seneste to indbyrdes, hvoraf den seneste var i semifinalen ved The Masters, hvor han vandt 11-9 efter en meget tæt kamp. Det kan sagtens blive lige så spændende i aften.

Bud på kampen: James Wade vinder 7-5

Hvem vinder kampen?

 • James Wade (62%, 8 Stemmer)
 • Uafgjort (23%, 3 Stemmer)
 • Peter Wright (15%, 2 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 13

Indlæser ... Indlæser ...

Michael van Gerwen v Daryl Gurney [1: 1.28 x: 7.00 2: 7.50]
Daryl Gurney har slet ikke haft så meget tur i den, i dette års Premier League, som han havde sidste år. Han kan dog nemt får vendt tabellen fuldstændig på hovedet med et par sejre, da stillingen er vanvittig tæt. Samtidig fik nordireren tanket lidt selvtillid, da han i weekenden spillede sig i finalen ved Players Championship 7.
Det er dog nok ikke ønskemodstanderen, som han står overfor i aften. Han vandt da godt deres seneste kamp, da de mødte hinanden ved Players Championship Finals i november. Men det var hans kun tredje sejr over Michael van Gerwen igennem tiden. Til gengæld har hollænderen vundet over Gurney hele 18 gange. Michael van Gerwen har dog virket noget svingende på det sidste, og det kan måske være en fordel for Daryl Gurney, hvis han kan holde hovedet koldt.

Bud på kampen: Michael van Gerwen vinder 7-4

Hvem vinder kampen?

 • Michael van Gerwen (85%, 11 Stemmer)
 • Uafgjort (15%, 2 Stemmer)
 • Daryl Gurney (0%, 0 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 13

Indlæser ... Indlæser ...

Michael Smith v Mensur Suljovic [1: 2.05 x: 4.50 2: 2.87]
Bookmakerne har gjort Michael Smith til favorit til aftenens opgør. Det kan godt virke lidt underligt, når man kigger på Michael Smiths seneste form, hvor han har været meget svingende. Det skal selvfølgelig tages med, at han har haft sine problemer med benet. Mensur Suljovic har dog heller ikke været prangende på det sidste, men baseret på formkurven, ville det måske virke mere oplagt, at de to spillere ville have stort set samme værdi på en betting-kupon.
Samtidig fører Mensur Suljovic når man kigger på indbyrdes opgør. Han har således vundet otte, mod Smiths seks. De har dog ikke mødt hinanden siden sidste års Premier League, så denne kamp kan godt være et stort mysterium.

Bud på kampen: Mensur Suljovic vinder 7-5

Hvem vinder kampen?

 • Michael Smith (54%, 7 Stemmer)
 • Uafgjort (23%, 3 Stemmer)
 • Mensur Suljovic (23%, 3 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 13

Indlæser ... Indlæser ...

Max Hopp v Raymond van Barneveld [1: 2.30 x: 4.33 2: 2.50]
Max Hopp er på hjemmebane, og det kan godt blive en fordel mod Raymond van Barneveld, som slet ikke har bevist, hvorfor han skulle være en del af feltet i Premier League i år. Han har således stadig en sejr til gode, og indtager pt. den elimineringsbetydende niendeplads.
Hollænderen viste dog i weekenden ved Players Championship 8, at han stadig besidder et topniveau, som kan være med, hvor det er allersjovest. Det er desværre bare et niveau, som vi ikke har set alt for meget til i dette års Premier League.
Kampen i aften bliver det femte indbyrdes opgør mellem de to spillere, og vinderen kommer dermed også til at føre indbyrdes, da stillingen lige nu er 2-2.

Bud på kampen: Max Hopp vinder 7-4

Hvem vinder kampen?

 • Max Hopp (64%, 9 Stemmer)
 • Raymond van Barneveld (29%, 4 Stemmer)
 • Uafgjort (7%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 14

Indlæser ... Indlæser ...

Husk alle kampe kan ses på Viaplay og PDC.tv fra klokken 20.00.

Unibet Premier League table (PDC)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*