Phil Taylor snitter 96,73 i tæt sejr over Leighton Bennett

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Nevada Sports

Phil Taylor vandt opvisningskampen mod Leighton Bennett 10-7.

Phil Taylor afgjorde for kort tid siden opvisningskampen mod det 13-årige stortalent, Leighton Bennett. Det skete efter en kamp der blev afgjort med en 106-lukker til slutresultatet 10-7. Phil Taylor endte i den forbindelse med et gennemsnit på 96,73, mens Bennett endte på 92,94.

Kampen kunne sagtens være blevet endnu tættere end slutresultatet antyder, idet Bennett lige akkurat missede en 146-lukker for at kunne have reduceret til 9-8. Her viste ‘The Power’ imidlertid, at den kynisme der sikrede den i dag 58-årige englænder 16 verdensmesterskaber fortsat er i behold, da han fra 106 afgjorde kampen på double 13.

Opvisningskampen var i øvrigt tæt fra start til slut. Taylor indledte i første omgang kampen i højt niveau med en 12-darter lukket på 121, for sidenhen at etablere en føring på 4-1. Herfra lukkede Bennett dog både fra 101 og 124, inden han udlignede til 4-4.

Kort efter sagde scoretavlen 5-5, inden Taylor spillede sig på 6-5 med en 122-lukker, hvorefter han genetablerede et pustrum til stillingen 7-5. På trods af god fight fra BDO’s ungdomsverdensmester, så lykkedes det aldrig Bennett at spille sig tilbage i kampen, idet Taylor havde medbragt fordums koldblodighed på doublerne.

Du kan se/gense kampen mellem Phil Taylor og Leighton Bennett i videoen her nedenfor:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*