Gary Anderson trækker sig fra Premier League

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gary Anderson har trukket sig fra Premier League på grund af rygproblemer.

– Jeg er ked af det overfor fansene, at jeg ikke vil være med i år. Jeg er lige så skuffet som enhver anden over, at jeg ikke skal være med, siger Anderson til PDC.tv.

– Jeg har virkelig prøvet at få mig selv klar til Premier League, men det har ikke været fysisk muligt, da jeg har oplever stor smerte, når jeg bare træner en lille smule. Jeg kan risikere en langvarig skade, hvis jeg ikke hviler mig selv og går til behandling i øjeblikket.

– Det er ikke en let beslutning, men jeg ønsker ikke at skuffe fansene og mig selv ved at spille langt under niveau på grund af min skade.

– Min fysioterapeut har anbefalet mig at hvile i nogle uger, for derved at øge mine muligheder for at kunne komme stærkere tilbage senere på sæsonen, samt mindske muligheden for gentagende problemer, afslutter han.

PDC vil senere på dagen offentliggøre, hvem der overtager Anderson plads i Premier League.

Anderson vandt Premier League i 2011 og 2015, og var desuden i semifinalen i 2014, 2016, 2017 og 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*