Officielt: Ni spillere erstatter Gary Anderson i Premier League

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Gary Anderson trak sig tidligere i dag fra Premier League. Ni spillere vil erstatte ham.

Mange havde håbet, at Gary Anderson ville deltage ved dette års Premier League, selvom han ikke deltog ved weekendens Masters.

Desværre meldte skotten tidligere på dagen ud, at hans rygproblemer er så slemme, at han har måttet trække sig. PDC har derfor tænkt i alternative løsninger, for at erstatte Gary Anderson i turneringen.

Løsnignen er således blevet, at Anderson bliver erstattet af en pulje på ni spillere, som består af nogle fremtidige stjerner og lokale helte.

Læs også: Gary Anderson trækker sig fra Premier League

Feltet består således af Nathan Aspinall, Luke Humphries, Chris Dobey, Max Hopp, Jeffrey de Zwaan, Glen Durrant, Dimitri van den Bergh, John Henderson og Steve Lennon.

Nathan Aspinall, Luke Humphries og Chris Dobey vil således deltage ved de tre engelske lokationer. Glen Durrant vil dog, selvom han er englænder, deltage ved eventet i Glasgow.

Samtidig vil John Henderson deltage i Abeerdeen, Steve Lennon i Dublin og Max Hopp i Berlin. Dimitri van den Bergh og Jeffrey de Zwaan vil deltage ved de to events i Rotterdam.

De ni spillere, spiller altså skiftevis med i de første ni runder af Premier League. Efter ‘Judgement Night’ vil det samtidig også kun være niendepladsen, som bliver siet fra, i det, at der reelt ikke er nogen tiendeplads.

– Først og fremmest håber alle i PDC, at Gary Anderson hurtigst muligt kommer tilbage fra sin skade, siger PDC’s formand Barry Hearn til PDC.tv.

– Garys tilbagetrækning har åbnet op for en utrolig spændende mulighed for de ni spillere, som nu kan vise sig frem på nogle er verdens største scener.

– De unge spillere som imponerede i Alexandra Palace har allerede vist, at de kan gøre sig i den største turnering, mens Max Hopp og Dimiti van den Bergh allerede har vist gode takter i deres udvikling de sidste par år.

– De lokale favoritter har fortjent deres chance for at underholde de store publikums og tv-seere. De vil allesammen bringe noget forskelligt til Premier League festen i 2019, og jeg er sikker på, at de vil være grunden til nogle overraskelser undervejs.

– PDC har altid handlet om, at give muligheder til spillere, og vi følte, at dette var den perfekte chance, for at gøre noget revolutionært, slutter han.

Point som bliver vundet af de to ni spillere, vil ikke tælle i stillingen. Til gengæld vil deres modstandere beholde de point, som de får i kampene.

Spillerne vil samtidig modtage finansielle bonusser, hvis de vinder eller spiller uafgjort i deres kampe.

Herunder kan du læse forskellige reaktioner, på PDC’s løsning:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*