Glen Durrant indleder i dag jagten på et Tour Card

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Tip Top Pics/Chris Sargeant

Glen Durrant vandt for få dage siden karrierens tredje VM-titel i BDO. Nu kæmper han for en karriere i PDC.

397 spillere har tilmeldt sig PDC’s britiske Q-school, hvor der fra den 17.-20. januar afvikles fire turneringer, hvor finalisterne ved hver turnering vil blive tildelt et Tour Card, alt imens de 11 højst placerede på den endelige Q-school rangliste ligeledes vil blive belønnet med et Tour Card.

Blandt de deltagende i Robin Park Tennis Center i engelske Wigan er det særligt den tredobbelte BDO-verdensmester, Glen Durrant, der trækker overskrifter. Herudover deltager også en anden tidligere BDO-profil, 32-årige Jamie Hughes, mens tidligere PDC-koryfæer som John Part, Richie Burnett og Kevin Painter tillige kæmper for at holde liv i håbet om en fortsat PDC-karriere. Det samme er tilfældet for de tidligere Premier League-spillere, Andy Hamilton og Wes Newton, der efter en sæson i BDO nu forsøger at gøre comeback i PDC.

Også Glen Durrants modstander i denne sæsons Lakeside-finale, Scott Waites, er tilmeldt Q-school, og får i den forbindelse selskab af en række prominente BDO-kolleger såsom Jim Williams og Mark McGeeney.

Herudover har også en række af verdens bedste damespillere meldt deres ankomst i Wigan. Således håber både Lisa Ashton, Anastasia Dobromyslova, Lorraine Winstanley og Deta Hedman at kunne gøre sig gældende i kampen om et af de i alt 19 Tour Cards der vil være på spil de følgende fire dage.

Du kan se den fulde liste over tilmeldte spillere på PDC’s hjemmeside, mens du løbende vil kunne følge liveopdateringer fra turneringerne på DartConnect.com. Den første turnering spilles i dag fra klokken 11:30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*