Optakt: Melbourne Darts Masters – dag 2

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen var den altdominerende skikkelse på førstedagen ved Melbourne Darts Masters.

Med et gennemsnit på 111,41 var der ingen der kunne udfordre Michael van Gerwen på førstedagen ved Melbourne Darts Masters, da hollænderen nemt overkom den australske kvalifikationsspiller Raymond Smith med cifrene 6-1. Kun Gary Anderson var i nærheden af en lignende præstation, da han i sin 6-2 sejr over James Bailey blev noteret for et gennemsnit på 107,56. Foruden de to dobbelte verdensmestre lykkedes det også Raymond van Barneveld, Simon Whitlock, Peter Wright, Rob Cross, Michael Smith og Damon Heta at spille sig videre til turneringens anden runde. Dermed er Kyle Anderson den eneste af PDC’s otte udvalgte som ikke klarede cuttet, idet han tabte 6-5 til førnævnte Damon Heta. Derudover lykkedes det altså ikke for Corey Cadby at lave et succesfuldt comeback foran TV-kameraerne, da underpræsterede mod Simon Whitlock.

Gårsdagens resultater betyder, at Rob Cross indleder anden runde mod Michael Smith, hvorefter Raymond van Barneveld skal forsøge at besejre Peter Wright. Herefter følger opgørerne mellem Michael van Gerwen mod Simon Whitlock samt Gary Anderson mod Damon Heta.

Alle kampe i anden runde spilles bedst af 19 legs og kan ses live på TV3 Sport, Viaplay og PDC.tv fra klokken 11:00.

2018 Melbourne Darts Masters
Første runde
Raymond van Barneveld 6-4 Ray O’Donnell
Michael Smith 6-2 Tim Pusey
Rob Cross 6-2 Haupai Puha
Gary Anderson 6-2 James Bailey
Peter Wright 6-0 Mike Bonser
Michael van Gerwen 6-1 Raymond Smith
Simon Whitlock 6-4 Corey Cadby
Damon Heta 6-5 Kyle Anderson

Anden runde
Rob Cross vs. Michael Smith
Raymond van Barneveld vs. Peter Wright
Michael van Gerwen vs. Simon Whitlock
Gary Anderson vs. Damon Heta

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*