Optakt: I dag afgøres Melbourne Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Steven Paston/BPI

Gary Anderson og Michael van Gerwen kan blive de to finaledeltagere ved Melbourne Darts Masters, såfremt de vinder deres respektive semifinaler mod Michael Smith og Peter Wright.

I dag afgøres sæsonens femte ud af i alt seks indledende World Series turneringer, inden finalen afholdes i begyndelsen af november i Wien.

På forhånd har Michael van Gerwen været turneringens dominerende skikkelse, og er derfor også soleklar favorit forud for søndagens semifinaler og finale. Dagens øvrige semifinalister, Peter Wright, Michael Smith og Gary Anderson, har dog alle tre vist, at de har niveauet til at bide skeer med verdensetteren.

Dagens første semifinale spilles mellem netop Michael van Gerwen og Peter Wright. Kampen er således et opgør mellem verdensranglistens nummer et og to. Her bliver det essentielt for Peter Wright, at han formår at opretholde sit indtil nu fornemme niveau på doublerne.

Søndagens anden semifinale skal afgøres mellem Michael Smith og Gary Anderson. Såfremt de to Premier League-profiler får etableret en rytme der passer dem begge, så er der i sandhed lagt i kakkelovnen til hvad der kan blive et højdramatisk opgør.

Mens semifinalerne spilles bedst af 19 legs spilles finalen bedst af 21. Kampene kan ses live på TV3 Sport, Viaplay og PDC.tv.

Semifinaler
Michael van Gerwen vs. Peter Wright
Gary Anderson vs. Michael Smith

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*