Michael van Gerwen vinder Premier League for fjerde gang

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Michael van Gerwen har for fjerde gang i karrieren og tredje gang i streg vundet Premier League.

Michael van Gerwen kan endnu en gang kalde sig for vinder af Premier League. I semifinalen slog han Rob Cross med 10-6. Der var aldrig den store tvivl, da Michael van Gerwen hurtigt fik opbygget et godt forspring til englænderen.

I den anden semifinale vandt Michael Smith også med 10-6, hvor han slog sin tidligere mentor, Gary Anderson.

I finalen var Michael van Gerwen endnu mere suveræn end han var i semifinalen. Der var aldrig tvivl om, hvem der ville vinde den kamp. Ved stillingen 8-1 gik MvG dog lidt ned i kadence, så Smith fik lukket et par legs, men det hele endte alligevel med en sejr på 11-4 til Michael van Gerwen, som endte på et snit på 111,20.

 

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*