Michael van Gerwen vinder Dutch Darts Masters for femte gang i streg

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen vandt sin fjerde titel på dette års Europa Tour her til aften.

Michael van Gerwen er noget nær urørlig for tiden. Her til aften vandt han sin fjerde titel på Europa Touren. Hans femte sejr i streg ved Dutch Darts Masters.

Mange troede ellers sensationen var oppe over, da Daryl Gurney var foran med hele 6-2 i semifinalen, samtidig lignede han en mand, som havde givet op. Men pludselig skete det, som næsten altid sker. Hollænderen fandt det der ekstra gear, som ingen andre har og pludselig havde han vundet 7-6. Dermed var han klar til finalen mod irske Steve Lennon, som havde slået Kim Huybrecths med 7-5 i den anden semifinale.

Michael van Gerwen fortsatte samme suveræne stil i finalen. Han var dermed foran 5-1 efter de første seks sæt, hvorefter Steve Lennon begyndte at røre på sig. Steve Lennon kom dog aldrig tættere på end 7-5 og det var endda på trods af, at Michael van Gerwen var i sit gavmilde hjørne.

I sidste weekend spillede hollænderen sin nok bedste vundne turnering i karrieren, set på turneringssnittet. I denne weekend spillede han nok en af sine ringeste vundne turneringer.

Men ikke desto mindre vandt Michael van Gerwen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*