I dag afgøres German Darts Grand Prix

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen skal forbedre sit niveau fra i går, hvis han ønsker at genvinde sin titel ved German Darts Grand Prix.

Som ved så mange andre turneringer er Michael van Gerwen forsvarende vinder af German Darts Grand Prix, idet han sidste år besejrede Rob Cross 6-3 i finalen da turneringen blev afholdt for første gang.

Hvis Michael van Gerwen skal vinde sæsonens anden Europa Tour titel, så vil det dog formentlig kræve, at hollænderen hæver niveauet fra gårsdagens 6-5 sejr over Steve Lennon, hvor verdensetteren endte med et gennemsnit 95,20. Et solidt gennemsnit, men formentlig ikke nok, eftersom spillere som Rob Cross, Peter Wright og Michael Smith kan blive eventuelle modstandere i en potentiel semifinale og finale.

I første omgang gælder det imidlertid om at overvinde den tidligere Lakeside-finalist Alan Norris, som retfærdigvis er inde i en resultatmæssig ringe periode, og derfor ikke spås mange chancer i eftermiddagens sidste opgør.

Hele mandagens kampprogram kan ses her nedenfor. Alle 8.-dels- og kvartfinaler spilles bedst af 11, semifinalerne bedst af 13 og finalen bedst af 15 legs. Alle kampene kan ses live på PDC.tv.

Mandag 2. april
8.-delsfinaler (13:00)
Michael Smith v James Wade
Mensur Suljovic v Max Hopp
Joe Cullen v Steve West
Peter Wright v Alan Tabern
Rob Cross v Luke Humphries
Daryl Gurney v Ian White
Keegan Brown v Darren Webster
Michael van Gerwen v Alan Norris

(19:00)
Kvartfinaler
Semifinaler
Finale

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*