Per Laursen og Andy Hamilton kan mødes allerede i anden runde ved Søgaard Denmark Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Andy Hamilton kan blive Per Laursens modstander allerede i anden runde ved lørdagens Søgaard Denmark Open 2018.

Danmarks ubetinget mest prominente herredartspiller har bestemt ikke fået nogen drømmelodtrækning forud for weekendens Søgaard Denmark Open.

Således kan Per Laursen, såfremt han vinder sin kamp i første runde med franske Jesse Delorme, se frem til et opgør med den tidligere VM finalist og Premier League-stjerne, Andy Hamilton. Det fremgår af den lodtrækning som torsdag er blevet offentliggjort på Dansk Dart Unions hjemmeside. Skulle Per Laursen imidlertid klare sig forbi sine første to kampe, så kan han meget vel forvente et ligeledes prominent opgør i en eventuel gruppefinale mod Tony O’Shea, som ligeledes er havnet på bane nummer 7/8.

LÆS OGSÅ: Per Laursen forud for Denmark Open: Rammer jeg dagen, så kan jeg slå dem alle

Danmarks eneste seedede spiller ved Denmark Open, den 26. seedede Brian Løkken, har omvendt fået en god lodtrækning, hvor den potentielt mest prominente modstander i gruppen er Nordic Cup-udtagede Daniel Jensen fra Holbæk Dart Center.

LÆS OGSÅ: Brian Løkken vil have point til Denmark Open

Også landsholdsspilleren Lars Helsinghof har fået en på forhånd udmærket lodtrækning, idet landsholdsspilleren – som for nyligt spillede sig i kvartfinalen ved German Open – er havnet i en gruppe hvor han må betegnes som favorit til en potentiel gruppefinale mod 23. seedede Wouter Vaes fra Holland. En spiller han senest besejrede ved netop forrige weekends German Open.

En anden landsholdsspiller, Mogens ‘Turbo’ Christensen, er desuden havnet i gruppe med 28. seedede Steve Carrett, alt imens landsholdskollegaen Alex Jensen er endt i samme gruppe som 27. seedede Carlo van Cleef. Også Vladimir Andersen kan glæde sig over en lovende lodtrækning, idet vejlenseren er parret i samme gruppe som den 32. seedede Carl Dennel.

Alle lodtrækningerne til Denmark Open og Denmark Masters kan ses på DDU’s hjemmeside under fanen “Denmark Open & Masters 2018”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*