Brian Løkken nummer tre ved Winmau Iceland Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Brian Løkken kravler nu op som nummer 52 på BDO’s verdensrangliste.

Den danske ranglistes ubestridte nummer ét, DK26’s Brian Løkken, spillede sig lørdag aften i karrierens tredje internationale semifinale, hvor han imidlertid tabte til den senere vinder, skotske Dennis Watt. Semifinaleplaceringen betyder, at Brian Løkken henter 10 point til verdensranglisten og dermed avancerer fra 61. pladsen frem til en placering som nummer 52.

Med sin semifinale stod Brian Løkken desuden for lørdagens bedste danske resultat, hvor det ellers var lykkedes samtlige fem danskere at spille sig videre fra puljen og dermed blandt de sidste 32. Ifølge arrangørernes hjemmeside var der i alt 69 deltagende herrespillere.

I første omgang lykkedes det da også for de øvrige danskere at vinde deres respektive kampe i 16.-delsfinalen. Blandt de sidste 16 måtte både Daniel Jensen og Nicolai Rasmussen imidlertid kapitulere efter henholdsvis et 4-0 og et 4-1 nederlag til de to islændinge, Guðjón Hauksson og Hallgrímur Egilsson, alt imens Brian Løkken besejrede sin holdkammerat fra DK26, Bendt Obling Nielsen, med cifrene 4-2.

I kvartfinalen måtte Holbæks Nicolai Olsen ligeledes se sine islandske medaljedrømme rende ud, da han tabte med 5-1 til sin klubkammerat Daniel Jensens foregående overmand, Guðjón Hauksson.

Guðjón Hauksson spillede sig sidenhen i finalen efter sin semifinalesejr over landsmanden Hallgrímur Egilsson, inden han altså tabte finalen til førnævnte Dennis Watt.

Turneringens øvrige resultater kan ses her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*