Gary Anderson forsætter sin dominans – vinder Players Championship 4

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gary Anderson vandt søndag aften med cifrene 6-2 over stortalentet Jeffrey de Zwaan i finalen ved Players Championship 4. 

Verdensranglistens nummer fire, Gary Anderson, har indtil nu været i forrygende form i 2018 siden han formåede at ligge sine rygproblemer bag sig i starten af februar. Søndag aften vandt den dobbelte verdensmester således sæsonens fjerde titel, og er nu ubesejret i 22 kampe i træk efter at have besejret blot 21-årige Jeffrey de Zwaan i finalen ved årets fjerde Players Championship event. Finalen var den anden seniorfinale i den unge hollænders PDC karriere, efter at have tabt finalen ved en UK Open kval-turnering tilbage i februar, hvor han ligeledes tabte til Gary Anderson.

LÆS OGSÅ: Gary Anderson vinder overbevisende Players Championship 3

Finalen blev aldrig en klassiker, idet Jeffrey de Zwaan, som iøvrigt virkede træt ovenpå en lang weekend, blot endte kampen med et gennemsnit på middelmådige 80,7, mens Anderson landede på 91,4. Begge spillere leverede således langt under deres respektive gennemsnit for hele dagen som lød på henholdsvis 94 og 97.

Nøjagtig som i går havde Michael van Gerwen valgt at melde afbud, hvilket unægteligt gjorde vejen til weekendens anden turneringssejr en kende nemmere for Gary Anderson, som på blot syv dage nu har vundet 90.000 pund svarende til godt og vel 750.000 danske kroner.

Vejen til titlen var uden de større problemer for Premier League-profilen som lagde søndagen ud med to 6-2 sejr over først den tidligere VM-finalist, Mark Dudbridge, og efterfølgende polske Tytus Kanik. Herefter blev spanske Cristo Reyes besejret 6-4, inden walisiske Rhys Griffin tabte 6-1.

I kvartfinalen måtte den tidligere ungdomsverdensmester Keegan Brown kapitulere ved slutresultatet 6-3, inden Dave Chisnall i semifinalen blev kørt over med 6-1, før Jeffrey de Zwaan altså blev syndebukken i finalen.

Dagens resultater fra kvartfinalerne og frem kan ses her nedenfor. De øvrige resultater kan findes på PDC’s hjemmeside.

Kvartfinaler
Jeffrey de Zwaan 6 | 1 Jan Dekker
Adrian Lewis 6 | 2 Jamie Caven
Dave Chisnall 6 | 3 Stephen Bunting
Gary Anderson 6 | 3 Keegan Brown

Semifinaler
Jeffrey de Zwaan 6 | 5 Adrian Lewis
Gary Anderson 6 | 1 Dave Chisnall

Finale
Gary Anderson 6 | 2 Jeffrey de Zwaan

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*