Top 10: De højeste gennemsnit ved weekendens Players Championship

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gary Anderson stod for det højeste gennemsnit ved weekendens afvikling af årets første Players Championship-events.

Den forgangne weekend markerede opstarten på den nye sæson i PDC’s Players Championship-regi. Ikke overraskende var Michael van Gerwen endnu engang dominerende, idet den hollandske verdensetter vandt både lørdagens og søndagens turneringer.

Michael van Gerwens dominans betyder ligeledes, at den grønklædte pilekaster spillede så mange kampe som overhovedet muligt med 14 optrædener i alt. Med det in mente, ville det ikke være overraskende, hvis den 28-årige dobbelte verdensmester ligeledes dominerede på listen over weekendens højeste gennemsnit. Men sådan forholder det sig ikke.

Med et gennemsnit på 109,99 i søndagens kvartfinale sejr over Adrian Lewis, er Michael van Gerwen retfærdigvis repræsenteret på en flot femteplads.

Øverst på listen finder man imidlertid Gary Anderson, som i en 6-3 sejr over landsmanden Robert Thornton leverede et gennemsnit på 112,08. Kampen forinden leverede Gary Anderson desuden et gennemsnit på 109 i sin 6-4 sejr over Mark Webster, hvilket er nok til en niende plads på listen.

Også Adrian Lewis optræder på listen to gange, blandt andet med et gennemsnit på 110,97. Et gennemsnit som kun lige akkurat blev overgået af James Wade, som på vej til lørdagens finale leverede et gennemsnit på 111,33, hvilket er nok til en andenplads på listen.

Også Michael Smith og Ian White optræder på listen i kraft af deres gennemsnit på henholdsvis 110,22 og 109,84. Blandt de mere overraskende navne på listen er imidlertid engelske Nathan Aspinall og hollandske Ron Meulenkamp, som i skrivende stund ligger henholdsvis nummer 92 og 51 på verdensranglisten.

De ti højeste gennemsnit ved Players Championship 1 og 2

1. Gary Anderson: 112,08
2. James Wade: 111,33
3. Adrian Lewis: 110,97
4. Michael Smith: 110,22
5. Michael van Gerwen: 109,99
6. Ian White: 109,84
7. Nathan Aspinall: 109,24
8. Ron Meulenkamp: 109,14
9. Gary Anderson: 109
10. Adrian Lewis: 108,77

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*