Michael van Gerwen gør det igen: Besejrer Corey Cadby i finalen ved PC2

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen har indledt 2018 med manér, og er nu oppe på i alt 102 individuelle titler i sin PDC-karriere.

Dagens finale ved Players Championship 2 bød på et længe ventet opgør mellem verdensetteren, Michael van Gerwen, og supertalentet, Corey Cadby. Kampen mellem de to stjerner endte dog i lidt af et antiklimaks, idet 22-årige Cadby ikke formåede at udnytte sine indledende chancer på doublerne, hvilket betød at Cadbys hollandske modstander nemt kunne hive en 6-1 sejr i land. Dermed vandt Michael van Gerwen for anden dag i træk, efter at han i går besejrede James Wade i finalen ved årets første Players Championship-event.

LÆS OGSÅ: Michael van Gerwen vinder årets første Players Championship-event

Michael van Gerwen viste ellers svaghedtegn i semifinalen mod Simon Stevenson, hvor ‘MVG’ i sin 6-2 sejr måtte tage til takke med et beskedent gennemsnit på 85,3. Den præstation skulle dog ikke diktere formen i finalen, hvor den dobbelte verdensmester endte med et gennemsnit på 101,7, hvilket var godt og vel syv point højere end Cadbys samlede gennemsnit.

Vejen til karrierens 102. individuelle PDC-titel blev indledt med en 6-1 sejr over Steve Lennon, inden Jamie Lewis blev besejret med 6-3. Herfra måtte 28-årige Gerwen ud i to neglebidere mod henholdsvis Ryan Searle og Luke Woodhouse som begge formåede at presse den senere vinder ud i sidste og afgørende leg. Herfra skruede ‘Migthy Mike’ bissen på og besejrede i kvartfinalen Adrian Lewis med 6-2 og et dertilhørende gennemsnit på 110. Som tidligere nævnt blev semifinalen sidenhen vundet med cifrene 6-2 over Simon Stevenson inden Cadby altså blev besejret i finalen.

På trods af det overbevisende nederlag kunne den unge australier sagtens frembringe et smil og et anderkendende klap på skulderen til sin overmand. Cadby kan da også være ganske godt tilfreds med sin hidtidige debutsæson som fuldgyldig PDC-spiller, hvor han i sidste weekend hentede sin først titel ved en kvalifikationsturnering til UK Open.

LÆS OGSÅ: Corey Cadby besejrer Rob Cross i finalen ved UK Open Qualifier 5

En spiller som omvendt ikke kan være tilfreds med weekendens udbytte er verdensranglistens nummer to, Peter Wright, som for anden dag i træk tabte sin indledende kamp og dermed ikke fik hentet point til ranglisten. Også Raymond van Barneveld, Gerwyn Price og James Wade var blandt flere nævneværdige profiler som tabte deres første kamp ved søndagens turnering.

Resultaterne fra søndagens kvartfinaler og frem kan ses her nedenfor. Turneringens øvrige resultater kan findes på PDC’s hjemmeside.

Kvartfinaler
Michael van Gerwen 6 – 2 Adrian Lewis
Simon Stevenson 6 – 5 Ryan Joyce
Ian White 6 – 4 Steve West
Corey Cadby 6 – 4 Gary Anderson

Semifinaler
Michael van Gerwen 6 – 2 Simon Stevenson
Corey Cadby 6 – 3 Ian White

Finale
Michael van Gerwen 6 – 1 Corey Cadby

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*