Raymond van Barneveld og Justin Pipe skal betale 25.000 kroner i bøder til PDC

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Raymond van Barneveld og Justin Pipe har hver i sær skullet betale godt og vel 25.000 danske kroner i bøder til PDC, efter at være dømt for usportslig optræden. 

Justin Pipes omtalte “hoste-sag” under PDC’s forgangne verdensmesterskab har udmøntet sig i en bøde på 3000 pund svarende til godt og vel 25.000 danske kroner. Justin Pipe er således blevet kendt skyldig af PDC’s disciplinærudvalg, som har uddybet dommen med ordlyden “hostede under en matchpil med den intention at forstyrre modstanderen – usportslig optræden som stiller sporten i miskredit”.

På trods af dommen fastholder Justin Pipe sin uskyld, og udtaler til det engelske medie, The Sun, at han er uforstående og knust over dommen.

Også Raymond van Barneveld er blevet tildelt en lignende dom, efter en seance ved Grand Prix of Darts tilbage i oktober, hvor hollænderen efter sit kvartfinalenederlag til John Henderson optrådte usportsligt i spillernes opvarmningslokale. Her skulle han tilsyneladende have kastet og sparket til sit dartetui, kastet med en vandflaske og spyttet på et kamera. Dommen faldt tilbage i november.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*