I dag begynder Lakeside: Lodtrækning og hvordan du ser det

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO

I dag, lørdag den 6. januar, starter den 41. udgave af BDO’s verdensmesterskab, Lakeside, hvor Martin Adams i dag begynder jagten på en fjerde VM-titel. 

Glen Durrant jagter i løbet af de kommende ni dage sit andet verdensmesterskab. Igen i år vil den 47-årige englænder være førsteseedet til turneringen, nøjagtig som han har været det siden Lakeside 2016.

Durrant skal dog vente til i morgen, søndag, før han skal i ilden ved sit nu femte verdensmesterskab, hvor han tager imod vinderen af kvalifikationskampen mellem Penigran Mohamed og Gary Robson.

Til gengæld vil lørdagens kampe have flere nævneværdige opgør blandt sig, hvor ikke mindst opgøret mellem den andenseedede Mark McGeeney og den tredobbelte vinder af turneringen, Martin Adams, på forhånd tegner til at danne rammerne om en dramatisk indledning på dette års Lakeside-turnering.

Blandt de øvrige profiler som skal i kamp i dag er sidste års VM-finalist, Danny Noppert, mens også 2015-vinderen, Scott Mitchell, lørdag aften indleder sin jagt på triumf.

På damesiden skal den forsvarende tre-dobbelte verdensmester, Lisa Ashton, forsøge at knække sin  modstander i skikkelse af walisiske Rhian Griffiths, mens også Deta Hedman står på menuen.

BDO skriver på deres hjemmeside, at Lakeside for danske tilskuere vil kunne streames live på deres YouTube-kanal.

Hele turneringens lodtrækning og kampprogram kan ses her nedenfor:

Lørdag 6. januar

Lakeside 2018

Søndag 7. januar

Lakeside 2018

Mandag 8. januar

Lakeside 2018

Tirsdag 9. januar

Lakeside 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*