Officielt: Her er Premier League feltet 2018

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Raymond van Barneveld er blandt de 10 spillere som næste år skal kæmpe om Premier League-trofæet. 

PDC’s formand, Barry Hearn, havde kaniner i hatten da han sent mandag aften umiddelbart efter Rob Cross’ VM-triumf offentliggjorde hvilke spillere som får chancen i Premier League 2018.

Ikke overraskende har den nykårede verdensmester Rob Cross fundet vej ind i dartsportens fineste selskab. Rob Cross vil dog ikke være den eneste debutant i næste sæsons Premier League, eftersom både Daryl Gurney, Mensur Suljovic og Gerwyn Price ligeledes er blevet tildelt wildcards af PDC og SkySports.

Netop sidstnævnte Gerwyn Price var blandt overraskelserne i Barry Hearns offentliggørelse, ligesom udtagelsen af Michael Smith og Simon Whitlock var blandt overskrifterne. Til gengæld må flere etablerede Premier League-spillere såsom Adrian Lewis, Dave Chisnall og James Wade håbe på at skabe bedre resultater i de kommende 12 måneder, for igen at komme i betragtning til Premier League.

Listen over udtagne spillere
Michael van Gerwen
Gary Anderson
Peter Wright
Daryl Gurney
Raymond van Barneveld
Mensur Suljovic
Rob Cross
Gerwyn Price
Michael Smith
Simon Whitlock

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*