Optakt: I dag står den i kvartfinalernes tegn

Foto: PDC

Så er der ikke meget tilbage i VM. I dag står den på kvartfinaler.

Normalt ville man kunne skrive “nu er der kun favoritterne tilbage”, men det kan man da slet ikke i dag. For dette må siges at være overraskelsernes VM, for hold nu op hvor har vi set mange overraskelser. Af de resterende otte spillere har vi kun fire tilbage fra verdens top 10.

Men de otte spillere som er tilbage, ja det er jo dem der har spillet bedst og i dag spilles der om pladserne i semifinalerne.

Eftermiddags-session

Jamie Lewis v Darren Webster

Var der en før turneringen, som havde sagt, at en af disse to ville nå semifinalen, så var vi nok alle sammen knækket sammen af grin. Men de to spillere har spillet meget fornuftigt dart og det har altså medført plads i kvartfinalen. Lewis må siges at have været den største overraskelse, men vil det være en overraskelse hvis han slår Webster? Ikke med det niveau som han har spillet med indtil videre.

Dimitri van den Bergh v Rob Cross

Dimitri van den Bergh havde kvartfinalen som mål og det er nu nået, men kan han nå endnu længere? Intet er til at sige, men van den Bergh kommer til at få det svært. Rob Cross har nemlig spillet med et utrolig flot niveau hele turneringen igennem og mon ikke han gør det samme i dag. Uanset hvem der når semifinalen, så vil det være meget imponerende for de to forholdvis nye spillere på den helt store scene.

Aften-session

Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld

Det klassiske hollandske opgør. Efter Taylor-Barneveld er dette vel nok et af de største opgør inden for den moderne dartverden. Den tidligere verdenmester mod den forsvarende. Dette kan kun blive godt. Gerwen viste små svaghedstegn den anden dag, kan han finde tilbage til det sædvanlige umenneskelige niveau? Uanset, så kan dette næsten kun blive en helt igennem fantastisk kamp.

Phil Taylor v Gary Anderson

Endnu et fuldstændig fantastisk opgør. De vel to største britiske spillere over de sidste 5 år, møder hinanden i en kamp som kan blive historisk. Dette kunne nemlig meget vel blive Taylors sidste kamp på professionelt niveau. De seneste to indbyrdes opgør er nemlig gået til skottens fordel, men kan Taylor måske finde et ekstra gear til denne kamp? Alle dart-elskere kan kun se frem til denne kamp.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*