Spiltips: Svært at finde gode odds i dag

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Den er ikke nem i dag, men jeg har fundet to odds til er trods alt.

Jeg sidder med en ærgerlig fornemmelse i dag. Som skrevet i går, så var det fristende at spille på Richardson, men grundet mangel på mod, så valgte jeg i stedet Munch som skuffede fælt.

I dag synes jeg det har været rigtig svært at finde et par gode odds, men jeg er dog kommet frem til to, selvom jeg bestemt har følt mig mere sikker på andre spiltips end disse to.

Mensur Suljovic v Dimitri Van den Bergh [Suljovic med højeste checkout @1.72]

Jeg er bestemt ikke sikker på hvem der tager sejren i dette opgør. Følelsen siger 55-45 i Suljovic’ favør og derfor har jeg ikke turdet spille på en sejrherre. Men jeg tror s til gengæld, at Suljovic render med den højeste checkout. Dimitri van den Bergh har godt nok den højeste af de to herrer i denne turneringen, men Suljovic har bare væsentlig flere 100+ lukninger end Dimitri og derfor forsøger jeg dette odds.

Phil Taylor v Keegan Brown [Keegan Brown +3,5 @1.66]

Phil Taylor bør vinde denne kamp rimelig sikkert, men det er ikke mange kampe i denne turnering der bliver vundet med æg og det tror jeg heller ikke Taylor gør her. Han gjorde det jo godt nok mod Pipe, men jeg synes Brown har vist ganske fint niveau og derfor tror jeg altså, at han lige napper et enkelt sæt i denne kamp.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*