Optakt: Vi skal have fundet de sidste kvartfinalister

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tredje runde skal afsluttes i dag og overraskelserne er måske ikke færdige endnu.

Endnu flere overraskelser fandt sted i går. Størst af alle, var Jamie Lewis som i noget sikker stil sendte Peter Wright ud i mørket. Lewis skal allerede i aktion igen i dag, hvor han skal møde en af de andre overraskelser, nemlig James Richardson.

Igen i dag har vi dart over to omgange.

Eftermiddags-session

Toni Alcinas v Darren Webster

Bookmakerne har gjort Webster til rimelig stor favorit, men tør man efterhånden tro på den slags? Alcinas viste fint spil mod Munch. Hans snit var ikke meget lavere end Websters i kampen mod Whitlock, så man skal bestemt aldrig sige aldrig.

Mensur Suljovic v Dimitri Van den Bergh

En spændende kamp. Begge har spillet ganske god dart indtil videre i turneringen og mon ikke de gør det igen i dag. Hvem kan nappe den? Den rutinerede østriger eller den unge belgier? Endnu en kamp som lægger op til en tæt affære.

John Henderson v Rob Cross

Cross spillede med et utrolig flot gennemsnit mod Michael Smith i den forrige runde, men Henderson har altså slået Gurney for at nå denne tredje runde. Cross bør være den bedste dartspiller, men Henderson skal ikke have for mange muligheder.

Aften-session

Jamie Lewis v James Richardson

Overraskelsernes kamp. Begge spillere har, lidt mod forventning, spillet noget fantastisk dart. Kan de holde niveauet oppe når de møder hinanden? Det bliver meget spændende at se. Denne kamp virker nærmest uforudsigelig.

Phil Taylor v Keegan Brown

Taylor kom nemt videre til denne runde med en overbevisende 4-0 sejr over Justin Pipe, men får han det lige så nemt mod Keegan Brown? Den tidligere ungdomsverdensmester startede jo med at slå James Wade ud og efterfølgende var det Zoran Lerchbacher der fik med kniven. Det virker måske lidt som endestationen for Brown, men man ved aldrig. Taylor har tidligere vist spøjse udfald.

Gary Anderson v Steve West

Bookmakerne har Anderson som kæmpe favorit og det bør de også have ret i. Turneringen har vist utallige overraskelser indtil videre, men alt skal næsten gå galt for Anderson, hvis han ikke går videre fra dette opgør.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*