Spiltips: Munch fortsætter stilen og Price får et sæt

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: The Sun

Der er mange spændende spil i dag og som sædvanlig har jeg fundet to.

For en gangs skyld var der flere odds i dag, som lokkede. F.eks. kunne det være spændende at spille på en sejr til James Richardson, men jeg har dog alligevel valgt to andre odds til i dag.

Kevin Munch v Toni Alcinas [Kevin Munch vinder @1.90]

Jeg forstår ikke helt ligeværdigheden i dette opgør. Jo Alcinas slog Christo Reyes, men det var i en kamp, hvor begge spillere havde et snit på 85. Munch spillede til gengæld med et snit på 93 i kampen mod Adrian Lewis, hvor han også lavede hele otte maxis. Jeg er meget overbevist om, at Munch tager sejren i dette opgør.

Michael van Gerwen v Gerwyn Price [Gerwyn Price +3,5 @1.83]

Selvfølgelig er Gerwen favorit i dette opgør og selvfølgelig vinder han. Price har aldrig slået Gerwen og på trods af hans flotte spil hidtil, så er det ikke nok til at slå hollænderen. Men jeg tror dog alligevel at Price godt kan hive et enkelt sæt i land. For som sagt, så har Price spillet fin dart indtil videre og Gerwen dør ikke af, at afgive et enkelt sæt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*