Optakt: I aften starter tredje runde

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

I dag står den både på anden runde og tredje runde. 

Juledagene er overståede og derfor er der nu igen dart på programmet. I dag har vi så både kampe fra anden runde og tredje runde. Men PDC vil ikke gøre det nemt for os og derfor er kampene i eftermiddag en del af anden runde, men den første kamp i aften er også fra anden runde. Dermed er det kun aftenens to sidste kampe, som er fra tredje runde.

Eftermiddags-session

Simon Whitlock v Darren Webster

Whitlock er favorit ifølge bookmakerne og det bør han også være. Men Whitlock så ikke just godt ud i første kamp mod Martin Schindler. Darren Webester havde dog også problemer med Devon Petersen, så ingen af spillerne i dag kommer med det mest overbevisende spil fra første runde. Men hvis Whitlock har fået bedre styr på sine checkouts, så bør han vinde her.

Alan Norris v James Richardson

Dette opgør kunne godt gå hen og blive utrolig spændende. Norris kom, meget forventeligt, nemt videre fra første runde og det samme gjorde Richardson egentlig også, dog mere overraskende. Richardson spillede nemlig fantastisk dart mod Kim Huybrechts, som dog ikke var særlig overbevisende. Kan Richardson finde samme niveau igen, så kan Norris slet ikke føle sig sikker.

Kevin Munch v Toni Alcinas

Kevin Munch kan nærmest ikke være mere end tilfreds her. Efter hans utrolige sejr over Adrian Lewis, venter nu verdens nummer 100, Toni Alcinas. Bookmakerne har dem til at være helt lige, men hvis Munch kan finde spillet frem fra første runde, så får Alcinas det meget svært i dette opgør.

 

Aften-session

Peter Wright v Jamie Lewis

Den sidste kamp i anden runde. Wright gik forventeligt videre fra første runde, men man kunne dog fornemme han var lidt rusten efter turen på hospitalet. Dog må Wright være klar favorit her og Jamie Lewis bør ikke volde skotten de store problemer.

Vincent van der Voort v Raymond van Barneveld

Så går vi ind i tredje runde og det første opgør er et hollandsk et af slagsen. Vincent van der Voort har kun slået Barney to gange i 19 opgør og den seneste sejr var tilbage i 2011. Barney er forståeligt favorit her, men van der Voort har virkelig spillet flot dart indtil videre. Denne kamp kunne godt blive en meget tæt affære.

Michael van Gerwen v Gerwyn Price

Gerwyn Price har spillet fin dart indtil videre i denne turnering, men alt skal vist gå op i en højere enhed hvis waliseren skal vinde i aften. Price har nemlig aldrig slået verdens nummer et og det bliver nok heller ikke denne gang. Michael van Gerwen er, som altid, i strålende form og Price bør ikke skabe de største problemer for hollænderen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*