Spiltips: Barney kan slå Gerwen

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Så er det kvartfinaler og som altid to spiltips.

Motivationen for at finde spiltips har været dalende de sidste par dage. Det har bare ikke ville lykkedes de sidste par dage, men jeg har lovet to spilforslag til hver dag og derfor får i to spilforslag hver dag.

I dag har jeg valgt at følge mavefornemmelsen mere end tidligere, da statistikker alligevel ikke har hjulpet det store.

Jamie Lewis v Darren Webster [Jamie Lewis vinder @1.80]

Lewis har spillet med et rigtig flot niveau hele turneringen igennem og nu hvor den hedder kvartfinale, hvorfor skulle det så stoppe? Webster har også spillet rigtig godt indtil videre, men Lewis virker bare nærmest ustoppelig for tiden.

Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld [Raymond van Barneveld vinder @5.50]

Michael van Gerwen er selvfølgelig favorit i dette opgør, men odds 5.50 på Barneveld vil altid være et meget højt odds. Gerwen viste svaghedstegn mod Gerwyn Price, som sagtens kunne have gjort det endnu svære for hollænderen. Begge spillere har ikke spillet med under 100 i snit i turneringen og derfor må dette blive et meget tæt opgør og derfor synes jeg bare så højt et odds på Barneveld skal prøves.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*