Spiltips: Cross vinder sikkert og Anderson gør modstand

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

I går gik begge tips hjem, så i dag har jeg fundet to nye.

Begge spil gik heldigvis hjem i går. I dag synes jeg faktisk det har været lidt svært at finde to gode tips, men jeg er trods alt kommet frem til disse to.

Michael Smith v Rob Cross [Rob Cross -1,5 @1.61]

Michael Smith var slet ikke imponerende i første runde og Rob Cross er bare i min optik en bedre spiller. Han imponerer mig gang på gang og jeg er sikker på, at han tager denne i rimelig sikker stil. Rob Cross havde også et af de højeste snit i første runde, så jeg kan ikke se så meget der taler mod dette spil.

Raymond van Barneveld v Kyle Anderson [Kyle Anderson +1,5 @2.00]

Denne er nok lidt mere riski. De to spillere har hver vundet fem kampe mod hinanden, men synes egentlig Barney er svag favorit i dag. Men jeg tror det bliver en uhyr tæt kamp, som meget vel kunne ende 4-3 og derfor forsøger jeg med dette spil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*