Optakt: Udskældte Justin Pipe møder i aften Phil Taylor

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Første dag i anden runde er overstået. I dag er der endnu seks kampe.

I går blev der spillet seks kampe og for en gangs skyld var det alle favoritterne som gik videre. Derfor er Gerwyn Price, Vincent van der Voort, Dimitri van den Bergh, Mensur Suljovic, Gary Anderson og Michael van Gerwen alle klar til tredje runde.

I dag har vi igen seks kampe på programmet og der er en del spændende opgør i blandt.

 

Eftermiddags-session

Keegan Brown v Zoran Lerchbacher

Begge spillere gik overraskende videre fra første runde, hvorKeegan Brwon må siges at være den største overraskelse. Han slog nemlig James Wade ud efter en flot kamp. Bookmakerne har Brown som favorit og kigger man på de to spilleres gennemsnit fra første runde, jamen så forstår man hvorfor. Men lad os se, denne kamp virker lidt uforudsigelig.

Michael Smith v Rob Cross

Rob Cross spillede fænomenal dart i første runde, samtidig havde Michael Smith lidt problemer med at slå Steve Lennon i sin kamp i første runde. Rob Cross er favorit her og skal Smith have en chance her, så skal han finde et helt andet spil frem end det fra første runde.

Steve West v Jermaine Wattimena

En kamp der sagtens kunne blive en tæt affære. West slog i nogenlunde sikker stil  en meget svagt spillende Benito van de Pas i første runde, samtidig fik Wattimena sendt Joe Cullen ud af turneringen. Begge spillere er uden for verdens top 32, så det bliver nok svært at komme videre fra tredje runde, da Gary Anderson venter vinderen af denne kamp.

Aften-session

Daryl Gurney v John Henderson

Gurney vandt i første runde med et snit lige over 100, Henderson kun med et snit på 90. Gurney er klar favorit her og kan han spille i samme stil, så burde Henderson ikke have det store at komme efter i denne kamp.

Phil Taylor v Justin Pipe

Justin Pipe er kommet i kæmpe modvind efter afsløringen af hans lille stævnetrick mod Bernie Smith. Men det er altså alligevel Pipe der skal spille mod Phil Taylor og det får han det nok ikke nemt med. Pipe har kun slået Taylor tre gange i karrieren og det virker tvivlsomt, at han skulle få den fjerde.

Raymond van Barneveld v Kyle Anderson

Aftenens sidste opgør er et meget spændende et af slagsen. De to spillere gik forholdsvis nemt videre fra første runde og Anderson var efter sin kamp fyldt med selvtillid og var overbevist om, at han godt kan slå Barney. De to spillere har tidligere mødt hinanden ti gange og hver spiller har fem sejre i disse indbyrdes opgør, så dette 11. opgør virker meget åbent.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*