Optakt: Så går vi ind i anden runde

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Så er første runde slut og i dag træder vi derfor ind i anden runde. Det gør vi med hele seks kampe.

Som sagt sluttede første runde i går og endnu en gang var der overraskelser. Alcinas overraskede nemlig ved at slå Christo Reyes i rimelig overbevisende stil og James Richardson gennembankede Kim Huybrecths fuldstændig.

Darren Webster og Peter Wright formåede dog at leve op til deres favoritværdigheder og slog dermed Devon Petersen og Diogo Portela ud af turneringen.

Nu er vi så nået til anden runde af turneringen og der er op til flere opgør i dag, som kan blive rigtig spændende. Lad os krydse fingre for en god dart-dag.

Eftermiddags-session

Gerwyn Price v Ian White

Begge spillere gik forholdsvis nemt videre fra første runde, men denne kamp bliver ikke nem for nogen af dem. De to spillere må siges at være meget jævnbyrdige og det ses tydeligt i det, at Price er nummer 16 i verden og Ian White er 17. Derudover har de to tidligere mødt hinanden to gange i de store turneringer og her har de hver en sejr på CV’et. Denne kamp kunne meget vel blive en tæt affære.

Vincent van der Voort v Steve Beaton

Igen et opgør som kunne blive meget tæt et af slagsen. Steve Beaton gik meget forventeligt videre fra første runde, hvor Vincent van der Voort overraskede en smule ved at slå Dave Chisnall i første runde. Måske det har givet hollænderen et kæmpe selvtillidsboost? Det kan kun kampen vise.

Jan Dekker v Dimitri Van den Bergh

To af overraskelser fra første runde. Eller to er måske så meget sagt, for Van den Bergh er bestemt ikke lige så stor en overraskelse som Dekker, men bookmakerne havde da Bunting til at slå Van den Bergh. I dette opgør har bookmakerne dog gjort ungdomsverdensmesteren til favorit og hvis han kan spille ligesom i første runde, så burde han også kunne spille sig videre her.

Aften-session

Mensur Suljovic v Robert Thornton

Bookmakerne har her en kæmpe fidus til Mensur Suljovic og det forstår man også godt. Østrigeren har gang i sin vel nok bedste sæson nogensinde og han må siges, at være en bedre spiller end Robert Thornton. Men er der en ting denne turnering har vist i år, så er det, at favoritterne slet ikke skal tage noget for givet.

Gary Anderson v Paul Lim

Her bør der ikke være den store tvivl. Paul Lim gjorde det rigtig flot i første runde i en flot kamp mod Mark Webster, men det ville være fuldstændig vanvittigt hvis han skulle slå Gary Anderson i dette opgør. Anderson er på papiret en langt bedre spiller og han spillede også super dart i første runde, så skotten burde ikke få de store problemer her.

Michael van Gerwen v James Wilson

Endnu en kamp uden de store tvivlsspørgsmål. Wilson spillede en ganske habil dart i første runde, men mod maskinen van Gerwen bør han ikke have en chance, overhovedet. Mon ikke Gerwen let får sig spillet videre til tredje runde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*