Spiltips: Tilbage på sporet med to sejre lige på

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC, Lawrence Lustig

Det var bestemt ikke en god dag i går, modet er dog ikke forsvundet.

Jeg havde på ingen måde forventet så god dart fra James Richardson og da slet ikke så umanerlig dårlig dart fra Kim Huybrecths i går. Jeg er stadig i chok over belgierens forfærdelige spil.

Derudover var Wright desværre ikke så dominerende som jeg havde forventet og derfor blev ingen spiltips ramt i går desværre. Jeg har dog to nye bud i dag.

Vincent van der Voort v Steve Beaton [Vincent van der Voort vinder @1.66]

Begge spillede ganske god dart i første runde. Jeg synes dog Vincent van der Voort viste noget bedre takter end Steve Beaton og det er bookmakerne tydeligvis enige med mig i. Jeg tror på favoritten i dette opgør, på trods af mønsteret i turneringen.


Jan Dekker v Dimitri Van den Bergh
[Dimitri Van den Bergh vinder @1.57]

Igen tror jeg på favoritten. Dekker spillede rigtig god dart i første kamp, men jeg var simpelthen så imponeret over ungdomsverdensmesteren. Hans ro i spillet var simpelthen så fænomenal og jeg tror på han fortsætter de gode takter igen i dag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*