Spiltips: Sikker sejr til Wright og 3-1 til Huybrechts

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Så kom jeg tilbage på sporet og i dag er der endnu to bud.

Simon Whitlock og Martin Schindler fik lige gjort det spændende nok i går, men begge tips gik hjem og dermed fik jeg igen 2 ud af 2 efter et par sløje dage.

Kim Huybrechts v James Richardson [Kim Huybrechts vinder 3-1 @3.25]

Jeg føler mig lidt frisk i dag og derfor forsøger jeg i dag med et lidt anderledes spil. Jeg tror Huybrechts tager kampen, men Richardson er ikke bare en walk-over. Derudover har det mest normale resultat i første runde været 3-1 og derfor synes jeg dette skal prøves i dag.


Peter Wright v Diogo Portela 
[Peter Wright -2,5 @1,57]

Som nævnt i optakten, så er det ikke helt sikkert hvilket niveau, vi får at se fra Wright i dag. Jeg vil dog mene at Wright på hans dårligste dage er flere meter bedre end Portela og derfor tror jeg ikke brasilianeren tager noget sæt. Man kan argumenter for, at odds 1.57 er noget lavt, når det kan ødelægges af et enkelt dårligt sæt fra Wright, men jeg synes simpelthen, at han er så stor favorit, så jeg sætter altså min lid til Snakebite.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*