Optakt: Peter Wright er klar trods galdesten

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Peter Wright har været en tur omkring hospitalet grundet galdesten, men lægerne har dog givet ham grønt lys til at spille.

Onsdagen blev overstået efter nogle utrolig tætte kampe, hvor underdogsene viste gode takter. Martin Schindler gjorde i hvert fald fin modstand mod Simon Whitlock, i en kamp hvor doublerne blev meget afgørende.

Derudover havde Michael Smith det også lidt svært mod Steve Lennon, men englænderen fik dog bugseret ireren ud af turneringen trods alt. Justin Pipe fik også munden fuld, da han skulle møde Bernie Smith, rutinen skulle dog vise sig afgørende til sidst.

I dag er så sidste dag i første runde og derudover er alle fire kampe i dag en del af første runde, altså ingen indspilskampe i dagens program.

Cristo Reyes v Toni Alcinas

Første kamp i aften er et rent spansk opgør. De to spillere har bestemt ikke været særlig godt kørende på det sidste, men når man kigger på de to spillers rangering på Order of Merit, så bør Cristo Reyes være favorit. Det er dog et farligt prædikat under dette års VM, men uanset, så vil Kevin Munch skulle op imod en spanier i anden runde.


Kim Huybrechts v James Richardson

Så skal den yngste af Huybrechts brødrene i aktion. Storbror røg ud efter hans opgør mod Gurney, men lillebror bør have lidt større chancer for at gå videre. Han møder nemlig James Richardson, nummer 53 i verden, som ikke har de store resultater at prale af. Huybrechts har dog ikke vist de bedste takter på det sidste, så det kunne godt gå hen og blive et tæt opgør.


Darren Webster v Devon Petersen

Altid smilende Darren Webster møder i aften sydafrikaneren med det danskklingende navn, Devon Petersen. Webster bør være favorit i dette opgør, da han ligger noget højere på verdensranglisten. Derudover har Petersen ikke været i aktion ved en stor PDC-turnering siden juli, så han har ikke den helt store kampform fra den store scene. Mon ikke Webster napper denne.


Peter Wright v Diogo Portela

Som sagt, så har Peter Wright været indlagt med galdesten. Han har dog undgået en operation i denne omgang, men det bliver spændende at se, om det har påvirket hans spil. Uanset om det har eller ej, så bør det ikke give Diogo Portela nogen chancer i denne kamp. Wright bør stadig være flere niveauer bedre end brasilianeren, trods en dårlig dag. Men i aften kan vi måske få en ide om formen hos den farverige skotte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*