Optakt: Så starter turneringen for Barney og Lewis

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

VM byder stadig på første runde og i dag byder runden på Raymond van Barneveld og Adrian Lewis.

Så blev mandagens kampe også overstået og her vil dagen nok bedst blive husket for den meget spændende og gode kamp mellem Mark Webster og Paul Lim, hvor det var den ældre herre fra Hong Kong som trak sig sejrrigt ud af den. Derudover gik også Suljovic og Gurney videre i sikker stil.

I dag skal vi så have to af de helt store navne på scenen, nemlig den femdobbelte verdensmester Raymond van Barneveld og Adrian Lewis, som har nappet titlen to gange tidligere.

 

Aleksandr Oreshkin v Kevin Munch (P)

Turneringens næstsidste indspilskamp. Her finder vi Oreshkin, som vi senest så på den helt store scene tilbage til World Cuppen. Kevin Mucnh til gengæld har deltaget et par gange på Europa Touren. Bookmakerne har Oreshkin som favorit, men denne kunne godt blive et tæt opgør.


John Henderson v Marko Kantele

Her har vi den anden kvalificerede spiller fra PDC Nordic and Baltics, nemlig finske Marko Kantele. Han får det dog nok meget svært mod John Henderson. Henderson spillede blandt andet super dart under dette års World Grand Prix, hvor han slog Michael van Gerwen, Allan Norris og Raymond van Barneveld. Henderson er meget forståeligt favorit i dette opgør.

 

Raymond van Barneveld v Richard North

Raymond van Barneveld bør ikke få det svært i dette opgør. Det bør og skal være en walk-over for hollænderen.

 

Adrian Lewis v Aleksandr Oreshkin/Kevin Munch

Her har vi igen hvad der bør blive en walk-over. Adrian Lewis er flere niveauer bedre end både Oreshkin og Munch, så denne kamp bør virkelig heller ikke give nogen overraskelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*