Spiltips: Ikke de store finske chancer og overlegen Barney

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC, Lawrence Lustig

Vi er tilbage under odds 2, men to spiltips er fundet.

Bookmakerne vidste tydeligvis mere end jeg gjorde i går, da Suljovic kun lavede en enkelt maxi. I dag kigger jeg igen på et maxi-spil, men først tager jeg et kig på Henderson mod Kantele.

John Henderson v Marko Kantele [John Henderson -1,5 @1.66]

Jeg levner ikke de store chancer til Kantele i dette opgør og derfor mener jeg heller ikke, at han kan tage mere end maks et sæt. Henderson er en bedre spiller end Kantele og jeg tror bare ikke Kantele bliver en af de ellers mange overraskelser.


Raymond van Barneveld v Richard North 
[Raymond van Barneveld flest 180’ere @1.57]

Nu ramte jeg ikke just sømmet på hovedet i går, da jeg forsøgte det samme odds på Suljovic, men i dag er jeg noget mere sikker i min sag. Oddset er selvfølgelig også det lavere, da bookmakerne godt ved, at Barney er en væsentlig bedre spiller end Richard North. Men jeg synes oddset skal forsøges alligevel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*