Spiltips: Over odds 2 i dag på Suljovic

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

I går var der igen fuld plade og i dag kommer turneringens første odds over 2.

Det kører stadig rimeligt med spiltipsene, men det har som sagt ikke været de højeste værdier og det ene odds er også rimelig lavt i dag, til gengæld har jeg fundet en godt odds på Suljovic og det skal forsøges.

Mensur Suljovic v Kevin Painter [Mensur Suljovic flest 180’ere @2.40]

Jeg kan ikke helt forstå hvorfor Painter er favorit i denne kategori. Suljovic er blevet en klart bedre spiller end Painter over de sidste par år. Samtidig hvis man kigger på antal 180’ere over de sidste to år i de store turneringer, så har Suljovic lavet 225 mod Painters 55. Odds 2.40 skal simpelthen forsøges.


Daryl Gurney v Ronny Huybrechts 
[Daryl Gurney -1,5 @1.40]

Her er vi tilbage ved gode gamle odds 1.40. Gurney er favorit her og jeg tror han vinder sikkert, men jeg kan ikke udelukke, at Huybrechts napper et enkelt sæt og derfor tør jeg ikke spille -2,5 og det er simpelthen derfor jeg vælger dette lave og “sikre” odds.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*