Optakt: Suljovic og Gurney i aktion på femtedagen

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: Getty Images

Mange overraskelser har allerede fundet sted, men Suljovic og Gurney bør vise niveau.

Bum bum, flere overraskelser fandt sted i går. Turneringen har allerede nu sagt farvel til James Wade og Dave Chisnall, takket være fine præstationer fra Keegan Brown og Vincent Van der Voort. Derudover fik vi også Alan Norris, Kyle Anderson, Jamie Lewis og Ian White videre til næste runde.

Nu er det så igen blevet hverdag og derfor er vi tilbage på kampdage, som kun består af aften-sessioner og derfor er der kun fire kampe i dag. Og den første er endnu en indspilskamp.

Kai Fan Leung v Paul Lim

Et rent asiatisk opgør med blandt andet gode gamle Paul Lim. Det er ikke meget vi ser til ham i løbet af sæsonen, men alligevel har han det med at dukke op til VM. Det bliver spændende at se, om han stadig kan finde niveauet til at komme videre til første runde.

Mensur Suljovic v Kevin Painter

Der bør ikke være meget tvivl her, selvom turneringen allerede har vist mange eksempler på overraskelser. Painter er selvfølgelig ikke et nyt navn i PDC og vi ved hvad han kan, men Suljovic er nok den spiller, som har forbedret sig mest i denne sæson, måske på lige fod med Gurney. Suljovic burde ikke få problemer her, men lad os se.

Daryl Gurney v Ronny Huybrechts

Som sagt, så er Gurney også gået igennem en fantastisk udvikling i denne sæson og han bør og skal vinde denne kamp. Huybrechts er bestemt ikke en del af toppen, men det er Gurney og derfor bør han ikke vise slinger i valsen.

Mark Webster v Kai Fan Leung/Paul Lim

Uanset hvem der vinder indspilskampen, så vil Mark Webster være favorit i dette opgør. Men når man tænker på turneringens udvikling indtil videre, så skal man nok ikke kalde Webster for storfavorit. Rammer han ikke dagen, så vil han godt kunne få problemer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*