Spiltips: Et par kedelige forslag til en rolig søndag

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

I dag er det bestemt ikke særlig høje odds der er fundet, men to bud skal der til.

Det har ikke været de højeste odds jeg har forslået indtil videre og i dag skraber vi bunden. Men det er svært at finde gode værdifulde odds i første runde, da alle favoritterne giver meget lidt i odds. Men jeg har fundet to odds alligevel til i dag, men jeg ved godt de er meget lave.

Kyle Anderson v Peter Jacques [Peter Jacques +2,5 @1.40]

Kyle Anderson vinder denne kamp, det er jeg slet ikke i tvivl om. Men Peter Jacques er altså ikke en nem modstander at slå ud og derfor jeg tror jeg på, at Jacques som minimum tager et sæt mod Kyle Anderson.

James Wade v Keegan Brown [Keegan Brown +2,5 @1.40]

Samme odds jeg igen har fundet, men her er jeg knap så sikker som i den ovenstående. Keegan Brown er et forholdsvis nyt navn, men han ved altså også hvor felterne sidder. James Wade er kæmpe favorit her i min optik, men han skal måske lige igang og derfor tror jeg på, at Keegan godt lige kan nappe et sæt undervejs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*