Spiltips: King vinder sikkert og Steve West viser tænder

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Mervyn King bør ikke få problemer i dagens kamp, men Steve West kunne til gengæld godt drille Benito van de Pas.

Det er jo startet ganske godt. Fire ud af fire spiltips er gået hjem, så det må siges at være en godkendt start på turneringen. I dag er udvalget så noget større, men alligevel var det ikke helt nemt at finde to odds. Jeg er dog kommet frem til disse.

Benito van de Pas v Steve West [Steve West +1,5 @1.66]

Benito van de Pas er bookmakernes favorit til denne kamp og det forstår man også godt, men jeg synes bare ikke Benito har haft tur i den på det seneste og derfor tror jeg denne kamp bliver en tæt affære. Jeg tror kampen ender 3-2 til en af de to herrer, men vil hvem kan jeg ikke sige. Men for at dette odds skal gå hjem, så skal West vinde minimum to sæt og det tror jeg der er en god chance for mod en noget ustabil van de Pas.

Mervyn King v Zoran Lerchbacher [Mervyn King -1,5 @1.66]

Mervyn King er meget forståeligt favorit til denne kamp og han bør ikke få de store problemer med østrigeren. Sidst de to mødtes vandt King med 6-2 og jeg ser ikke de store muligheder for Zoran i denne kamp heller og derfor tror jeg ikke Zoran tager mere end maks et sæt, så derfor -1,5 på King.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*