Spiltips: Dobey gør modstand – Bunting og Van den Bergh med få 180’ere

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Ny dag er lig med nye kampe og disse er lig med nye spiltips.

Efter en god start med to ud af to, forsøger jeg mig med to nye spiltips i dag. Igen skal vi kigge på få 180’ere, men samtidig skal vi også kigge på et handicap-spil.

Stephen Bunting v Dimitri Van den Bergh [Under 9,5 180’ere @1.66]

Ligesom gårsdagens tip, så har jeg igen taget et kig på antal 180’ere. I dag må vi endda få hele to maxier mere end igår og det kan vi godt lide, især når oddset er af stort set samme værdi. Argumentet for dette er, at det stadig er tidligt i turneringen og det medfører sjældent mega højt niveau. Selv i kampen mellem MvG og Kist igår blev det kun til seks 180’ere, på trods af et meget godt niveau.

Phil Taylor v Chris Dobey [ Chris Dobey +2,5 @1.61]

Jeg er ikke i tvivl om, at Phil Taylor vinder denne kamp. Jeg tror bare ikke, at Dobey bare lige lægger sig ned og derfor tror jeg Dobey napper et sæt i kampen. Og mere skal der ikke til, for at dette odds går hjem. Igår fik taberen et sæt i tre ud af de fire kampe. Den eneste der ikke fik et sæt var den meget urutinerede og unge Ted Evetts. Jeg tror simpelthen ikke på, at Taylor får et æg i aftenens kamp og derfor synes jeg odds 1.61 er fint betalt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*