Optakt: Phil Taylors sidste turnering starter i aften

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Førstedagen er veloverstået og i dag står den på fire nye kampe, blandt andet med Phil Taylor.

Gårsdagens kampe er veloverstået og her så vi blandt andet en Michael  van Gerwen som i overbevisende stil sendte Christian Kist ud af turneringen. Kist spillede ellers rigtig god dart, men MvG var som sædvanlig bedre. Hans form er bestemt hvor den skal være.

Derudover blev det også til favoritsejre i de andre tre kampe, hvor Steve Beaton og James Wilson vandt deres kampe 3-1, ligesom Michael van Gerwen, og Gerwyn Price sendte Ted Evetts ud med en sejr på 3-0.

I dag er der så fire nye kampe på programmet, blandt andet med den snart pensionerede Phil Taylor, som skal spille mod landsmanden Chris Dobey. Der er dog to kampe på programmet inden da.

Seigo Asada v Gordon Mathers

Her har vi en af de såkaldte indspilskampe, hvor man kun spiller bedst af tre set. Kampen står mellem japanske Asada og australske Mathers. Hvem der kan bevare nerverne til sådan et stort event er ikke til at sige, men det vides dog, at vinderen skal møde Rob Cross i aftenens sidste kamp.

Stephen Bunting v Dimitri Van den Bergh

Et meget spændende opgør med en belgisk spiller, som jeg personligt har set frem til at se. Van den Bergh kommer nemlig som den nye ungdomsverdensmester og skal op imod den tidligere BDO-verdenmester Stephen Bunting. Bunting har egentlig haft gang i en nogenlunde sæson, men når han har mødt de helt tunge drenge har der alligevel manglet lidt. Begge røg allerede ud efter første runde sidste år, og det vil en af dem sjovt nok gøre igen i år, men mon ikke det bliver et tæt opgør, hvor Bunting nok trods alt kan påtage sig favoritværdigheden.

Phil Taylor v Chris Dobey

Phil Taylor starter i aften sin sidste turnering i hele hans karriere og her er den første forhindring Chris Dobey. I forhold til Taylor er Dobey et ret nyt blad i PDC, men den kun 27-årige har haft en rimelig fornuftig sæson, hvor han er endt blandt de sidste 16 i et par turneringer og er sneget sig op som nummer 38 på verdensranglisten. Dog må Taylor stadig være klar favorit, og mon ikke han er opsat på at gøre det fantastisk i hans sidste turnering.

Rob Cross v Seigo Asada/Gordon Mathers

Som sagt skal vinderen af indspilskampen møde Rob Cross og det bliver nok også endestationen. Rob Cross har virkelig taget PDC med storm og har spillet fuldstændig fantastisk i år og spiller han bare halvt så godt i aften, så bør han gå sikkert videre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*