Spiltips: Få 180’ere og favoritsejr

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Wilson og Ratajski starter svagt og Price henter nemt sejr.

Under denne store turnering vil jeg prøve at finde to spiltips til hver spildag. Oddsene vil blive fundet hos Bet365 og jeg har allerede fundet to tips til aftenens kampe. Vi starter i den lidt bløde ende i forhold til oddsenes størrelse.

James Wilson v Krzysztof Ratajski [Under 7,5 180’ere @1.61]

Det er første runde og oftest er niveauet ikke super højt i de første par runder. Derudover er det ikke to spillere fra verdenstoppen og da man spiller bedst af fem sæt i første runde, tror jeg ikke på særlig mange 180’ere. Længere forklaring behøves ikke.

Gerwyn Price v Ted Evetts [Gerwyn Price som vinder @1.40]

Bestemt ikke det højeste odds, men da det er første runde forbliver jeg lidt forsigtig. Price burde vinde denne kamp rimelig sikkert og derfor burde man nok også godt kunne spille handicap -1,5 til odds 1.83, men som sagt starter jeg lidt blødt og derfor nøjes jeg med odds 1.40.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*