Michael van Gerwen vinder af Grand Slam of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen var ikke til at røre ved det netop overståede Grand Slam of Darts

For tredje år i træk kan Michael van Gerwen kalde sig vinder af Grand Slam of Darts. Det står fast efter gårsdagens finalesejr på 16-12 over verdensranglistens nummer to, Peter Wright.

Den hollandske verdensmester var på intet tidspunkt i turneringen i nævneværdige problemer, og havde ikke en eneste kamp med et gennemsnit under 100. Nøjagtig som i finalen hvor ‘MVG’ endte med et gennemsnit på 102,18 mod Peter Wrights 97,71.

Michael van Gerwens vej til den endelige sejr gik i første omgang ud over Ross Montgomery, Joe Murnan og Rob Cross, inden han i 8.-delsfinalen ydmygede Steve Lennon med 10-3. Herefter måtte van Gerwen endnu engang trække til våben mod Rob Cross, i en yderst velspillet kamp som endte 16-13 hvorefter Phil Taylor fik en dartlektion i semifinalen med et nederlag på 16-8.

Med den samlede sejr udbygger Michael van Gerwen blot favoritværdigheden frem mod verdensmesterskabet som begynder den 14. december. Først og fremmest er fokus dog rettet mod Players Championships Finals som begynder nu på fredag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*