Her er lodtrækningen til Top Gun-finalen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Top Gun/Dansk Dart Union

Arrangørerne bag Top Gun har torsdag aften trukket lod til finale-stævnet.

Lørdag den 18. november skal der findes en vinder af Dansk Dart Unions Top Gun-turnering. En turnering hvor fem indledende runder har resulteret i at otte spillere har kvalificeret sig til finalen. En finale hvor spillerne kæmper om en samlet præmiesum på 35.000 kroner, hvoraf 20.000 tildeles den samlede vinder.

Arrangørerne bag Top Gun-turneringen har for kort tid siden trukket lod til finalestævnet. Lodtrækningen kan ses nedenfor:

Alex Jensen [1] vs. Per Laursen

Hvem vinder kampen?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Per Skau [4] vs. Frede Johansen

Hvem vinder kampen?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Lars Helsinghof [2]  vs. Brian Løkken

Hvem vinder kampen?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Dennis Lindskjold [3] vs. Ulrich Meyn

Hvem vinder kampen?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Lodtrækningen betyder at de to klub-kammerater, Alex Jensen og Per Laursen, som tidligere i år repræsenterede Danmark ved PDC’s World Cup of Darts og af mange anses som favoritter til den samlede sejr, mødes allerede i første kamp. Vinderen af det opgør skal så møde enten Per Skau eller Frede Johansen.

Det virker i den forbindelse til at den øverste halvdel af lodtrækningenpå forhånd vil være den hårdeste at komme igennem, med tre af de helt store forhåndsfavoritter samlet, når man inkluderer Per Skau som genvandt sin DM-titel tidligere i år, alt i mens Frede Johansen har imponeret ved at nå semifinalen ved de to seneste runder af kvalifikationsturneringerne.

I den nedre halvdel mødes landsholdsspilleren Lars Helsinghof og nummer et på den danske rangliste, Brian Løkken, efterfulgt af et opgør mellem Dennis Lindskjold og Ulrich Meyn. De to sidstnævnte mødtes også i semifinalen ved Top Gun-turneringen i Vejle, hvor Lindskjold vandt 6-3 inden han gik hele vejen og vandt turneringen.

Alle fire kvartfinaler vil blive spillet bedst af 13 legs, efterfulgt af 15 legs i semifinalerne og 17 legs i finalen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*