Peter Wright: Michael van Gerwen viser svaghedstegn

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Lawrence Lustig

Altid farverige Peter Wright håber at tredje gang er lykkens gang, og udtaler i den forbindelse, at han mener, at Michael van Gerwen viser svaghedstegn.

Peter Wright vandt tidligere i år sin første major nogensinde, da han med en 11-6 sejr over Gerwyn Price i finalen vandt UK Open. Forinden sejren havde Wright spillet sig i finalen i både 2015 og 2016, men tredje gang blev altså lykkens gang for verdensranglistens nummer 2. Det samme håber Peter Wright vil gøre sig gældende for weekendens finale-event ved World Series of Darts, hvor Wright de sidste to år har tabt til Michael van Gerwen i finalen.

– Jeg kommer formentlig til at møde Michael i semifinalen denne gang, så jeg gør det af med ham der. Michael er ikke helt så godt spillende som tidligere, og når en som ham ikke helt er i form, så udnytter man chancen, udtaler Peter Wright til PDC’s hjemmeside og tilføjer:

– Det sker for alle dartspillere på touren. En snert af svaghed, og så udnytter de andre muligheden. Michael er nødt til at være på vagt, forudser Peter Wright.

Udtalelsen kommer ovenpå en sæson, hvor Wright indtil nu er den mest vindende PDC-spiller med intet mindre end 11 titler i alt. Dermed er han den blot tredje spiller i historien til at vinde mere en 10 titler på et kalenderår, nøjagtig som Phil Taylor og Michael van Gerwen har gjort det før ham.

Peter Wright og Michael van Gerwen har i øvrigt mødt hinanden otte gange i indeværende sæson. Heraf har Peter Wright vundet tre gange, Michael van Gerwen fire mens en enkelt er endt uafgjort. Deres seneste indbyrdes opgør ligger dog helt tilbage i maj måneds Premier League-finale, hvor Michael van Gerwen vandt 11-10, efter at skotten havde misset 6 matchpile.

Hvem er lige nu den bedste dartspiller af Peter Wright og Michael van Gerwen?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Peter Wright jagter i weekenden succes på hjemmebane i skotske Glasgow, hvor han i sin første kamp kan se frem til et møde med enten Justin Pipe eller Dave Chisnall.

Optakt, spiltidspunkter og lodtrækning for turneringen kan findes her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*