Disse spillere skal spille German Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Årets sidste World Series of Darts-event spilles i år i Tyskland.

For første gang i historien vil World Series of Darts blive afholdt i Tyskland, nærmere præcis Düsseldorf, efter at have været blevet afholdt i byer som Dubai, Las Vegas, Melbourne, Tokyo og mange flere. Årets sidste World Series-event vil dog blive det første nogensinde til at blive afholdt på europæisk jord – ser man bort fra finalen, som alle år er blevet afholdt i skotske Glasgow.

World Series of Darts er en promoverings-turnering, med en intention om at udbrede dartsporten på verdensplan. Derfor vælger PDC selv hvilke spillere man ønsker skal være repræsenteret, alt imens værtsnationerne får tildelt nogle kvalifikationspladser.

I alt vil PDC stille med 8 seedede spillere, hvor det så er op til kvalifikationsspillerne at konkurrerer med de etablerede stjerner. En opgave som i løbet af denne sæson ikke har vist sig som umulig, efter at Kyle Anderson, som kvalifikationsspiller, vandt Auckland Darts Masters i sidste måned. Et resultat som har været blandt årsagerne til at Anderson er blevet tildelt et plads blandt de seedede spillere i Düsseldorf.

Michael van Gerwen vil ligeledes deltage i Tyskland, efter at hollænderen ikke deltog ved de seneste 3 World Series-events i New Zealand og Australien.

Det øvrige felt fuldendes af Gary Anderson, Peter Wright, Phil Taylor, Raymond van Barneveld, James Wade og Daryl Gurney. I den forbindelse er det værd at bemærke, at spillere som Adrian Lewis, Dave Chisnall og Michael Smith ikke er blevet tildelt en plads ved årets sidste indledende World Series-event.

Blandt de tyske repræsentanter er Max Hopp og Martin Schindler allerede sikret deres pladser. Hopp som fik sin debut i World Series-sammenhæng tidligere i år, da han deltog ved US Darts Masters, og desuden dannede par med Schindler ved seneste udgave af World Cup of Darts.

De resterende 6 tyske spillere vil blive offentliggjort d. 9. oktober, hvor der vil blive spillet en tysk kvalifikationsturnering.

German Darts Masters spilles fra fredag d. 20 oktober til lørdag d. 21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*