Dutch Darts Masters slog rekord for flest gennemsnit over 100

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Ud af de indtil nu i alt 9 Europa Tour-events som er spillet i år, var weekendens Dutch Darts Masters på mange måder den mest velspillede.

Twitter-brugeren “TheRedBit” laver ofte alverdens forskellige statistikker fra alverdens forskellige dartturneringer. Weekendens afvikling af Dutch Darts Masters var i den forbindelse ingen undtagelse, hvor det det nyligt overståede Europa Tour-event tilsyneladende var blandt de mest velspillede i år, målt på flere parametre. Eksempelvis var weekendens turnering årets indtil nu eneste, hvor der blev leveret 20 gennemsnit over 100, hvor den hidtidige rekord lå på 15.

Tabellen nedenfor viser de 10 højeste gennemsnit leveret ved weekendens Dutch Darts Masters. Særligt iøjnefaldende er det, at polske Krzysztof Ratajski leverede turneringens 4. højeste gennemsnit – Ratajski som har haft en formidabel sæson, hvor han har formået at kvalificere sig til samtlige European Tour events indtil nu.

Turneringens vinder, Michael van Gerwen, var i øvrigt den eneste af turneringens spillere som figurerer mere end en enkelt gang på listen over de to højeste gennemsnit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*