Perth Darts Masters: Barneveld vinder højdramatisk opgør

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Sky Sports

Raymond van Barneveld og Corey Cadby stod for eftermiddagens absolut mest underholdende affære, på en dag hvor der ellers ikke var den store dramatik.

Førstedagen af Perth Darts Masters vil ikke gå ind i historiebøgerne som en dag fyldt med dramatik. Til gengæld lykkedes det alle PDCs udvalgte spillere at kvalificere sig til kvartfinalerne af den 6. ud af i alt 7 World Series-events inden World Series-finalen d. 4.-5. november.

Eftermiddagens første 2 kampe endte begge med komfortable 6-2 sejre til Michael Smith og Peter Wright, som hver i sær vandt over henholdsvis Adam Rowe og Rhys Mathewson. Alt imens Smith leverede en svingende præstation, endte Wright med et gennemsnit på 100,24.

Herefter viste Daryl Gurney og James Wade klassen, da de begge udleverede æg i deres respektive 6-0 sejre over Koha Kokiri og Darren Hayes. I særdeleshed Gurney imponerede i sin kamp, da han leverede et gennemsnit på over 106. I den mindre imponerende ende af skalaen leverede Darren Hayes i sin kamp mod James Wade et snit på blot 63,2.

Simon Whitlock fulgte herefter trop med en 6-2 sejr over Justin Thompson, inden Phil Taylor besejrede Kyle Anderson 6-4. Kyle Anderson som ellers er født og opvokset i Perth, og i øvrigt vandt ved Auckland Darts masters for nu snart 3 uger siden.

Gary Anderson jagter fortsat succes i Oceanien efter skuffende resultater i Auckland og Melbourne. I dag besejrede han dog Rob Szabo med cifrene 6-1.

Raymond van Barneveld eftersøgte revanche efter sit 4-6 nederlag til Corey Cadby i første runde ved Melbourne Darts Masters i sidste uge. “Barney” lignede da også en sikker vinder ved stillingen 5-2, men pludselig lykkedes det Corey Cadby at svare igen, og efter en fantastisk 161-lukning ovenpå en 180’ere forinden stod det pludselig 5-5. Herfra lod Barneveld dog sin erfaring vise sig afgørende, og afsluttede opgøret på double 4.

Dagens resultater betyder at morgendagens program ser ud som følgende, hvor i særdeleshed Phil Taylor mod Raymond van Barneveld vil trække overskrifter:

Gary Anderson vs. Simon Whitlock
James Wade vs. Michael Smith
Phil Taylor vs. Raymond van Barneveld
Peter Wright vs. Daryl Gurney

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*