Melbourne Darts Masters: Hvem hæver trofæet?

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Max Nash/ AFP/ Getty Images

Hvem hæver trofæet ved den første udgave af Melbourne Darts Masters?

Efter det overraskende semifinaleprogram fra Auckland i sidste weekend, er søndagens program noget mindre overraskende. Således er der ingen useede spillere i semifinalen, hvorimod begge finalister fra sidste weekend måtte trodse seedningens lod.

Første kamp på programmet er Daryl Gurney og Peter Wright. Wright har haft en skidt spillemæssig periode, men anses dog fortsat som favorit hos bookmakerne, på trods af et turnerings-gennemsnit på under 90, sammenlignet med Gurneys som ligger omkring de 95 point per indgang.

Dagens kamp vil være det 7. indbyrdes opgør mellem de to bare i år, efter at de blandt andet mødtes ved US Masters kvartfinalerne tidligere i år. Her var det “Superchin” som trak det længste strå med en sejr på 8-7.

Vinderen af Gurney og Wright kan se frem til en finale mod enten Simon Whitlock eller Phil Taylor. Helt usædvanligt skal vi hele 2 år tilbage for at finde de 2 spilleres seneste indbyrdes opgør, hvor Taylor sejrede overbevisende 8-3 ved Auckland Masters.

De to spillere er ellers kendt for at have spillet et hav af indbyrdes opgør – ikke mindst fra de år hvor Simon Whitlock var en fast inventar i PDCs Premier League. De to spillere mødtes desuden i VM finalen tilbage i 2010, hvor Taylor efterfølgende kunne fejre sit 15. verdensmesterskab.

Kampprogrammet kan ses nedenfor, mens Viaplay sender live fra klokken 11:00.

Peter Wright vs. Daryl Gurney
Phil Taylor vs. Simon Whitlock

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*