Phil Taylor: Corey Cadby er fremtiden

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Der var en del spekulationer op til lørdagens kamp mellem Phil Taylor og Corey Cadby, om hvorvidt Taylor ville vise respekt for sin modstander, baseret på erfaringerne fra sidste uge, hvor Cadby vandt deres indbyrdes opgør 11-8. I dag havde Taylor dog kun rosende ord om sin unge modstander.

– Han er en fantastisk spiller, og efter sidste uge var jeg nødsaget til at slå igen. Jeg tror denne dreng kan blive den næste Michael van Gerwen. Han er fremtiden, udtaler Taylor ovenpå lørdagens snævre 10-9 sejr.

 

– I mine 30 år i dartsporten har jeg aldrig set nogen som Corey. Han er en éner, og han er jeres (Australiens) fremtid. Han har sine følelser uden på tøjet, uddyber Taylor om den 21-årige ungdomsverdensmester, inden Taylor svarer på spørgsmålet om sine egne chancer for succes ved Melbourne Darts Masters.

– Jeg er afslappet og jeg har det godt, så der er ingen grund til at jeg ikke kan vinde. Vi tager det en kamp ad gangen, og så må vi se hvad der sker, afslutter den 57-årige englænder til ITV4.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*